Handelsbetingelser hos FOTOGRAFICO ApS

Generelle oplysninger

 

FOTOGRAFICO ApS
Bergthorasgade 47, 4. tv.
2300 København S
CVR nr.: 30601483
Telefon: 21494429
Email: mail@janneklerk.dk

 

Priser

Hos FOTOGRAFICO ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Eventuel fragt er ikke inkl. i de angivne priser. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Exportsalg uden moms håndteres efter nærmere aftale.

 

Betaling

FOTOGRAFICO ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen bliver trukket på din konto, når vares produktion igangsættes. Alle beløb er i DKK/Danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

FOTOGRAFICO ApS afsender ordre så snart den er færdigproduceret. Produktionstiden er 2-4 uger efter bestilling.
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland uden forudgående aftale pr. mail eller telefon.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. FOTOGRAFICO ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering eller reklamationer sendes til:

FOTOGRAFICO ApS
Bergthorasgade 47, 4. tv.
2300 København S
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Da alle varer der sælges af Fotografico ApS er varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er disse undtaget fra 14-dages reglen.

 

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter hos Fotografico ApS efter forudgående aftale. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk hos Fotografico ApS. Når/hvis varen afhentes hos Fotogtafico ApS, så gælder samme vilkår, som når du handler hos Fotografico online på www.janneklerk.dk.

 

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos FOTOGRAFICO ApS.

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

 

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

 

FOTOGRAFICO ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.janneklerk.dk er FOTOGRAFICO ApS, Bergthorasgade 47, 4. tv., 2300 København S, cvr nr. 30601483

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos Online hos One.com der fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.com’s datacentre.
Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, kan vi bruge vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. Data forbundet med udstedelse af billedcertifikater opbevares frem til udløb af editionsrækken.

 

Klagemuligheder – oversigt og links

Eventuelle uenigheder omkring produkter eller leverancer, skal forsøges løst ved dialog med Fotografico ApS.

Du har derudover ret til at klage over et produkt, købt i vores Webshop, ved henvendelse til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@janneklerk.dk