Udsmykning og indretning med kunstfotografi

Inspiration, rolighed og udsyn i dagligdagen

Størsteparten af os tilbringer det meste af vores vågne tid på arbejde. Det er derfor essentielt, at der indgår kunst, som kan give et æstetisk modspil og også en langsomhed og eftertænksomhed til den travle hverdag. Kunsten kan føje en poetisk ”andethed” til en arbejdsplads. Den kan løfte og give skønhed og nye visioner og ideer. Og den kan øge trivslen.

 

Jeg tilbyder fotografiske udsmykninger af foyerer og gangarealer i firmadomiciler, kontorer og andre arbejdspladser. Skræddersyet til stedet. Billederne skal være i dialog med den arkitektoniske og kulturelle kontekst, de indgår i.

 

Det gælder for alle typer udsmykninger, store som små, at jeg tager udgangspunkt i områdets natur, bygninger og lokaler – og virksomhedens funktion og kultur. Mine kunstneriske løsninger finder sted i tæt dialog med jer, så behov og ønsker bliver indfriet på jeres præmisser, uden at der bliver givet køb på den kunstneriske kvalitet.

 

Som fotograf igennem mange år har det ”at se” været kernen i mit arbejde – i enhver henseende. Forslag til jeres udsmykning vil ofte bygge på mit meget omfangsrige og alsidige billedarkiv. Men det kan også være, at vi vælger, at jeg skaber nye billeder efter jeres ønske.

 

Jeg møder gerne op til en samtale om mulighederne.

 

Kontakt mig på mobil: +45 21 49 44 29 eller send en mail ved at bruge kontakformularen.

 

Privat bolig


 

 

 

 

CBS

 

Hospice Sjælland


 

 

Nyborg Strand – Hotel og Conferencecenter


 

 

Nørre Vosborg


 

 

AP Møller fonden


 

 

 

Skattestyrelsen


 

 

Gubra – The Science of Certainty